Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2015
Ing. Tomáš Kupsa

V dnešní době slyšíme o nutnosti snižování energetické náročnosti na každém kroku. Mluví se o nedostatku neobnovitelných zdrojů energie a tedy nutnosti těmito zdroji šetřit. Také se mluví o globálním oteplování způsobeném spalováním fosilních paliv a tedy nutnosti spalovat těchto paliv méně.

Energetická náročnost budov v roce 2015
Vybíráme z našich referencí

Předmětem stavebně technických průzkumů bylo provedení zjištění pevnostních charakteristik nosných konstrukcí objektu. Byla zjišťována pevnost cihelného zdiva, pevnost v prostém tlaku železobetonových konstrukcí, pevnost a druh použité ocele schodišť objektu. Dále byl proveden mykologický průzkum krovu a průzkum spodní stavby objektu a návrh doporučeného způsobu sanace spodní stavby.

Přírodovědecká fakulta Ostravské univerzity

Vybíráme z našich publikací
Střechy s povlakovou hydroizolační vrstvou leden 2022
Publikace obsahuje konstrukční, materiálové a technologické řešení jednotlivých vrstev, skladeb a konstrukčních detailů střech s povlakovou hydroizolací. Publikace rozvíjí obecné principy konstrukční tvorby, které jsou uplatňovány v Atelieru DEK.