Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2007
Ing. Viktor Zwiener, Ph.D., Ing. Vladimír Vymětalík

Jeden z hlavních prvků regenerace panelových domů je výměna starých dosluhujících oken za okna nová s lepšími tepelnětechnickými vlastnostmi a s možností regulace větrání. Toto opatření je důležité vnímat v širších souvislostech, a to nejen z hlediska energetiky, ale také z hlediska hygienických požadavků.

panelák

Vybíráme z našich referencí

Plánované šestipodlažní kancelářské centrum v Olomouci. Zpracovali jsme hlukovou studii pro hluk z provozu stacionárních zdrojů hluku, vyhodnotili hlukovou zátěž z dopravy v místě stavby a posoudili zvukovou izolaci obvodového pláště a vybraných vnitřních konstrukcí. Dále bylo provedeno posouzení prostorové akustiky a návrh úprav v proskleném atriu a jeho přilehlých prostor.

Nová Envelopa, Olomouc
Vybíráme z našich publikací
dektime 2020/11

REKONSTRUKCE OBVODOVÉHO PLÁŠTĚ VYHNÍVACÍCH NÁDRŽÍ ČISTÍRNY ODPADNÍCH VOD V PLZNI
Ing. Tomáš Ziegler

Součástí rekonstrukce čistírny odpadních vod v Plzni bylo i nové opláštění trojice samostatně stojících vyhnívacích nádrží. Jejich původní stav odpovídal době výstavby v polovině 90. let. Základním požadavkem investora bylo snížení energetických ztrát a bezproblémové fungování skladeb. Dále byl stanoven požadavek na zachování industriálního vzhledu s opláštěním ocelovými prvky vybraných barev.