Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků
2012
Ing. Jan Pešta
Hluk v životním prostředí člověka je řešen v Zákoně č. 258/2000 Sb. a Nařízení vlády č. 272/2011 Sb., kde jsou stanoveny hygienické limity hluku. V článku jsou uvedeny některé hlukové limity a způsob jejich stanovení ve formě hlukových studií nebo měřením hluku.
hlukové limity a měření hluku
Vybíráme z našich referencí

Vypracování prováděcí projektové dokumentace izolačních souvrství spodní stavby v podmínkách tlakové podzemní vody (dvojitý hydroizolační systém), skladeb teras a střech rozsáhlého obchodně administrativního centra. Prováděli jsme autorský dozor při provádění izolací.

centrála T-Mobile, Praha Roztyly

Vybíráme z našich publikací
dektime 2018-07

POZNATKY O ZJIŠŤOVÁNÍ ÚDAJŮ PRO NÁVRH OCHRANY STAVBY PROTI RADONU
Petr Ponikelský

V červnu roku 2017 se na regionálního technika Atelieru DEK obrátila izolatérská firma, která měla realizovat hydroizolaci spodní stavby s tím, že má zároveň sloužit i jako izolace proti pronikání radonu do objektu. V rámci technické podpory byl proveden návrh izolace proti radonu z podloží. Objekty jsou zaříznuty do svahu v sousedství sjezdovky a bobové dráhy. Objekty jsou částečně podsklepeny.