Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2012
Ing. Daniela Danešová, Ing. Tomáš Kupsa, Ing. Viktor Zwiener, Ph.D.

Pokud chceme hodnotit budovy z hlediska udržitelného rozvoje, pak si nemůžeme vystačit pouze s kritérii energetická náročnost, spotřeba primárních energií a produkce CO2. Musíme budovy hodnotit z pohledu celého životního cyklu. V tomto článku je pojednáno o metodách BREEAM, LEED a SBToolCZ.

certifikační systémy
Vybíráme z našich referencí

Zpracovaná akustická studie se týkala rekonstrukce kulturního domu v obci Kojetín. Proběhlo měření doby dozvuku, při kterém bylo zjištěno překročení mezí daných ČSN 73 0527. Na základě měření byly navržené zvukopohltivé úpravy vnitřního prostoru sálu. Studie se dále zabývala návrhem úprav v prostorách přísálí a baru, které vedou především ke snížení hluku a větší srozumitelnosti.

Kulturní dům, Kojetín
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/03

REALIZACE OBKLADŮ Z PŘÍRODNÍHO KAMENE WALLSTONE
Jiří Kubát

V poslední době si v záměrech architektů získaly velkou oblibu plochy fasád tvořené přírodním kamenem zpracovaným do malých formátů různých tvarů a různé míry pravidelnosti. Takto obložené fasády mohou vyvolávat dojem stěn vyzděných z kamenů. Společnost DEKSTONE přírodní kámen s.r.o. tyto obklady dodává pod obchodní značkou Wallstone.