Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Tomáš Kupsa

V tomto článku je uveden přehled dotačních programů z hlediska stavebnictví, energetiky a životního prostřední. U jednotlivých programů je uvedená krátká charakteristika a odkaz na web organizace, která dotaci zaštiťuje.

dotační programy - únor 2011
Vybíráme z našich referencí

Stavebně-technický průzkum střech strojní fakulty ZČU v Plzni. Provedli jsme cca 100 sond do střešního pláště za účelem zjištění skladeb a navržení nových skladeb střech s dodatečným zateplení. Na základě stavebně-technického průzkumu jsme vypracovali odborný posudek, jehož součástí bylo také tepelně-technické posouzení všech skladeb.

střechy fakulty strojí ZČU
Vybíráme z našich publikací
dektime 2019-01 MILIÓNOVÁ SANACE SUTERÉNU RODINNÉHO DOMU
Ing. Jan Matička
Majitelé rodinného domu poptali u stavební firmy rekonstrukci suterénu svého domu. Suterén byl značně zasažen vlhkostí, podlahy suterénu byly vyduté a poškozené. Stavební firma se nepustila do bezhlavého oceňování výměny podlah a opravy omítek, požadovala posoudit příčiny stavu suterénu a podrobný projekt s odstraněním poruch a jejich příčin ve všech souvislostech.