Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2015
Ing. Nicole Morávková
Trend architektury, který se ubírá stále se zvětšujícím podílem prosklené plochy, má negativní vliv na tepelnou stabilitu v místnostech v letním období. Pro vyhovující stav musí nejvyšší denní teplota vzduchu v místnosti v letním období vykazovat hodnotu θai,max=27°C.

dynamické simulace
Vybíráme z našich referencí

Předmětem stavebně technických průzkumů bylo provedení zjištění pevnostních charakteristik nosných konstrukcí objektu. Byla zjišťována pevnost cihelného zdiva, pevnost v prostém tlaku železobetonových konstrukcí, pevnost a druh použité ocele schodišť objektu. Dále byl proveden mykologický průzkum krovu a průzkum spodní stavby objektu a návrh doporučeného způsobu sanace spodní stavby.

Přírodovědecká fakulta Ostravské univerzity

Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/02

UPLATNĚNÍ ZÁSAD SMĚRNICE ČHIS 01 V NÁVRHU HYDROIZOLACE SPODNÍ STAVBY
Ing. Petr Hofman

Je povzbudivé sledovat, jak se stále více uplatňují hlediska spolehlivosti v úvahách projektantů, především v navrhování ochrany podzemních částí staveb před nežádoucím působením vody. Nemalou zásluhu na tom má i směrnice ČHIS 01 a osvěta v této problematice, které Česká hydroizolační společnost ČSSI mezi projektanty, členy ČKAIT, věnovala v minulých letech velké úsilí.